Over ons

Bfactory is gespecialiseerd in huid- en wondverzorging op basis van medicinale honing. In samenwerking met Wageningen Universiteit is kennis ontwikkeld over de bevordering van wondgenezing door middel van in honing aanwezige enzymen. Meerdere onafhankelijke wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat de producten van Bfactory effectief ondersteuning geven bij de genezing van wonden en herstel van een beschadigde huid.

 

Onder het merk Dermagiq is daarom ook voor consumenten een range verzorgingsproducten op basis van deze honing ontwikkeld. Zodat ook jij kan genieten van de gunstige effecten op je huid!

Wat is medicinale honing?

De honing die we gebruiken is geen gewone honing, maar gebaseerd op uitgebreid onderzoek naar welke planten en nectar zorgen voor een optimale samenstelling van de honing. Zodat er een zo effectief mogelijke ondersteuning is bij het herstel van een beschadigde huid of wond.

Onze producten zijn verder zo veel mogelijk samengesteld uit natuurlijke ingrediënten. Ze werken anti-bacterieel, zijn pH neutraal waardoor de natuurlijk aanwezige beschermlaag van de huid intact blijft en bevatten flavonoïden die een ontstekingsremmende werking hebben.

Onze uitgangspunten

  • Wij ontwikkelen producten die goed zijn voor zowel de mens als de natuur
  • Voor Dermagiq producten wordt gebruik gemaakt van de wondermooie krachten van de natuur, zonder het respect voor de natuur te verliezen
  • Wij beperken de impact van onze activiteiten en onze producten op het milieu
  • Wij meten de impact op het milieu en proberen deze continu te verminderen
  • Wij helpen, waar wij kunnen, groepen mensen die dat nodig hebben (bijvoorbeeld door mensen in dienst te nemen die moeilijk toegang krijgen tot de arbeidsmarkt)
TERUG NAAR BOVEN